Benissa celebrarà en 2019 el 50é Aniversari de l’arribada de l’aigua potable amb una àmplia programació

0
1259
Foto d'arxiu de l'arribada d'aigua a Benissa en 1969.

El 10 de maig de 2019 es compliran 50 anys des de l’arribada del servei d’aigua potable a Benissa. Un fet històric que, donada la seua rellevància i influència en el progrés del municipi, es desitja celebrar des del consistori amb l’organització d’un complet calendari d’activitats.

Amb aquesta intenció, l’Ajuntament ha creat una Comissió organitzadora de l’acte de commemoració. De fet, cal assenyalar que ja s’ha celebrat una primera reunió en la qual han participat persones que van treballar en aquesta fita dins de l’Àrea d’Aigües Municipal de l’època, així com persones de l’actual Departament. La Comissió està formada per persones relacionades amb el fet de l’arribada de l’aigua en un plànol social i un representant de cada partit de la corporació.

En aquesta reunió es va acordar, per unanimitat, designar a Domingo Iborra, qui ja va ser regidor en l’època, com a president d’aquesta comissió.

Dins dels actes per a commemorar l’arribada de l’aigua s’inclourà un Concurs de Dibuix a nivell escolar, visites escolars als actuals pous hídrics, un concurs per a la creació del cartell anunciador, la creació d’un segell commemoratiu (en col·laboració amb l’agrupació filatèlica de Benissa), la Publicació d’un llibre que referencie el fet o una exposició a realitzar en l’acte a celebrar el 10 de Maig de 2019.

Amb aquest tipus d’accions es pretén millorar el coneixement de les noves generacions sobre un passat, no tan llunyà, en el qual Benissa vivia una realitat que a dia de hui sembla molt allunyada però de la qual tan sols han transcorregut 50 anys.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí