Benissa avança en la negociació de la Relació de Llocs de treball de l’Ajuntament

0
969
Un dels moments de l'últim ple.

El govern de Benissa ha anunciat que, en els pròxims dies, tal com es va acordar amb els membres de l’oposició, la corporació i els sindicats; es reunirà amb l’equip redactor de la citada Relació de Llocs de Treball (RPT), a fi de conèixer de millor manera la mesura i les repercussions de la mateixa sobre l’actual plantilla municipal.

Les Relacions de Llocs de Treball són un dels instruments tècnics utilitzats en les Administracions Públiques per a l’organització dels seus recursos humans, d’acord amb les necessitats dels serveis municipals.

Cal assenyalar que l’aprovació d’aquest document és una eina fonamental per a seguir escometent els canvis profunds que s’estan realitzant en l’Ajuntament i que han de ser acompassats i equilibrats amb el desenvolupament de l’activitat laboral de les persones que han de portar-los avant. I és que l’última RPT es va aprovar en 2003.

La RPT del Benissa va quedar sobre la taula en l’últim ple de la corporació, a l’espera de cercar el consens entre totes les parts implicades, consens que passa per complir amb les demandes de l’oposició d’establir la reunió amb l’empresa redactora.

A aquesta reunió, que es convocarà en breu, assistiran tots els grups de la corporació municipal i s’exposaran possibles dubtes de l’oposició. També acudiran els representants sindicals, ja que es tracta d’una qüestió de la part social de l’Ajuntament.

Amb aquesta mesura, l’equip de govern pretén impulsar l’aprovació des del major consens possible, cercant acords que beneficien l’actualització dels llocs de treball d’acord amb les funcions que ara realitzen.

Es tracta, en definitiva, d’una mostra més de la necessitat de cercar acords que permeten avançar en la construcció d’un model de gestió, molt més d’acord amb les necessitats actuals dels ciutadans de Benissa.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Un concierto especial del Ars Nova por su XXV aniversario abrirá el Música a l’Estiu de Xàbia

L’equip de govern municipal confia en la bona voluntat i el tarannà de la resta de formacions per a dur endavant la RPT, un assumpte de gran importància per al desenvolupament de l’activitat municipal, “cosa en la que tots hem de cercar el ben comú, per sobre dels interessos partidistes”, destaquen des de l’equip de govern.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here