Benissa atén quasi 500 serveis en la platja de la Fustera durant l’estiu

0
803
Platja de la Fustera.

Dels 498 serveis atesos en platja durant aquests 4 mesos, cal destacar que no s’ha produït cap ofegament, manifestant com més rellevants les 136 atencions realitzades durant aquests mesos com a conseqüència de picades.

En l’informe balanç presentat per l’empresa SVS, responsable de cobrir el preventiu de platges a Benissa, s’assenyala que no s’ha lamentat cap incidència de caràcter greu, sent la major part de l’activitat centrada en la prevenció i vigilància. Açò, unit al suport de Policia Local, El Club Nàutic les Basetes i els departaments de Platges, Sanitat i Medi ambient han sigut clau per a contribuir a una major seguretat.

Entre les dades presentades es destaca, juntament amb la xifra de picades, 97 intervencions realitzades com a conseqüència de ferides superficials i els 35 advertiments per bany en moments de prohibició, com a conseqüència de fenòmens adversos.

Per a l’Ajuntament aquestes dades suposen una bona notícia, especialment en un moment en el qual les incidències en platges i piscines se succeeixen en el nostre país i, lamentablement, amb fets tràgics en moltes ocasions. També s’assenyala la importància que adquireix la prevenció i la gestió de serveis eficaços per a evitar situacions de risc, contribuint a seguir generant una bona imatge sobre la zona costanera de Benissa.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here