Benissa acull el I Festival ‘Adopta’ destinat a l’adopció d’animals

0
940
Voluntaris d'Akira amb mascotes.

El Parc Dolors Piera de Benissa es convertirà el pròxim diumenge, 11 de febrer, en una improvisada passarel·la per la qual desfilaran gossos i gats per ser adoptats. Aquesta iniciativa, organitzada per les protectores Adopta Bèrnia-Benissa i Akira dogs Sanctuary, en col·laboració amb l’ajuntament de Benissa, pretén fomentar l’adopció d’animals abandonats, al mateix temps que permet treballar millorant la consciència social sobre una situació en la qual els animals són els grans perjudicats.

El festival Adopta es celebra per primera vegada a Benissa, i estan programats un gran nombre d’activitats que, des de les 11 del matí i fins a les 6 de la vesprada, amenitzaran l’assistència i permetran conéixer més de prop el treball que realitzen aquestes dues organitzacions.

Al costat de la passarel·la de gossos i gats en adopció, estan previstes activitats d’animació per als més xicotets (botadores, pintacares, tallers o la visita d’un membre de la Patrulla Canina (d’11 a 14 hores).

A partir de les 16.30 h es durà a terme un concurs de mascotes, on s’espera que les persones assistents vinguen amb les seues mascotes, les habituals o ja recent adoptades. En el concurs, els animals realitzaran junt amb la persona propietària una gimcana, proves d’agility, preguntes de comportament cívic i altres jocs. I la mascota guanyadora tindrà un premi destacat: una sessió de fotos i ser la imatge de la nova platja canina de Benissa.

De la mateixa manera, l’entorn estarà amenitzat amb servei de food truck (La Coqueria), servei de barra i una tómbola amb importants i atractius premis: electrodomèstics, sopars per a dues persones en restaurants, vals per a tendes de roba, perruqueries, articles de regal com rellotges i decoració, flors i moltes més sorpreses.

Amb aquesta iniciativa, l’ajuntament de Benissa pretén oferir el seu suport a aquestes dues organitzacions protectores en la labor que realitzen. En aquest sentit, cal assenyalar que Akira gestiona en l’actualitat l’alberg mancomunat entre Benissa i Teulada-Moraira, amb unes instal·lacions on viuen uns 80 gossos, molts dels quals desfilaran aquest pròxim diumenge per a poder conéixer a la seua nova família.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here