Benissa acorda amb la Diputació solucions per a crear un carril bici fins a l’Estació de tren

0
937
Un dels moments de la reunió.

El ple de Benissa va sol·licitar a la Diputació d’Alacant, fa més d’un any, la realització d’un estudi per a construir una vorera per als vianants i un carril bici en la carretera CV-740 des del Pla de Bonaire fins a l’Estació de Tren (Línia 9 del TRAM).

Manuel Juan, regidor d’Urbanisme, i Fernando López Corsi, responsable de Turisme i Hisenda, es varen reunir el passat dimarts, 27 de novembre, amb Juan Molina, Diputat Provincial de Carreteres, per tal de conéixer l’estat d’aquest projecte.

Tal i com apunten fonts municipales, en la reunió es va posar sobre la taula la solució consistent en que la Diputació, responsable d’aquesta infraestructura, puga cedir eixe tram a l’ajuntament de Benissa, qui després de realitzar un projecte i presentar-lo podrà iniciar aquestes obres per unir el centre urbà amb l’estació de Tren, a Berdica.

”Aquestes possibles millores en un tram viari de 1.400 metres respon a les necessitats de la ciutadania de Benissa, en un projecte que suposarà un augment en la seguretat de les persones vianants, així com una proposta atractiva per a l’oci en general, ja siga a través d’un passeig caminant, corrent o amb bici”.

Per altra banda, el regidors benissers també es varen interessar per l’estat d’una petició també aprovada en ple ordinari. Es tracta de la finalització del tram d’andana peatonal i ciclista en l’Avinguda de la Marina (CV-746), una carretera amb un elevat trànsit, doncs uneix Moraira i Calp per la costa.

La Diputació ja va realitzar en 2011 actuacions a un tram que va de la zona de la Cala Pinets fins a La Fustera, i queda pendent la resta de carretera CV-746 fins al terme de Teulada-Moraira. En aquest cas, des de la Diputació d’Alacant varen explicar que continua en estudi.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here