Beniparrell, lider en solitari del Diputació de Raspall femení

0
1682
Borbotó iguala al Rafelbunyol en la segona posició
Borbotó iguala al Rafelbunyol en la segona posició

Una setmana més i la classificació de la máxima categoría femenina del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, trofeu Diputació de Valencia, manté l’emoció entre els aficionats a la modalitat.

Per a l’Ajuntament de Beniparrell, el fet d’emportar-se els tres punts al guanyar la partida davant l’Oliva-Beniarbeig-Verger, els permet assolir la primera posició de la taula en solitari. Els dos jocs aconseguits per Ana Sanchis i Fanny en el seu desplaçament al carrer de pilota de Beniparrell no varen ser suficients per a llevar-li un punt a les germanes Ana i Noelia. La parella de Beniparrell ara tenen més opcions de tancar la primera fase al capdavant del grup, amb la qual cosa jugarien en semifinals davant les quartes classificades, que de moment son l’Alqueria d’Asnar. Per altre costat, els tres punts que Borbotó va sumar davant el Tapizados Calse Moixent els fa tornar a empatar en la segona plaça amb el Rafelbunyol. Tots els equips están ara al dia de les partides, i afrontaran les últimes dues jornades amb les espases en l’aire.

 

Classificació 1ª categoria:

1.- Ajuntament Beniparrell A – 21 punts

2.- CPV El Dau Rafelbunyol A – 18 punts

3.- CPV Borbotó A – 18 punts

4.- CPV Alqueria d’Asnar A – 9 punts

5.- CPV Oliva Ben-Ver A – 5 punts

6.- Tapizados Calse Moixent A – 1 punts

En la divisió de plata ja es coneixen els quatre equips que jugaran les semifinals, tot i que encara caldrà esperar-se a la última jornada per a conèixer els creuaments. Borbotó B i C, Beniparrell B i Tavernes Blanques, per aquest ordre, están situats ara des de la primera fins la quarta posició. En tercera categoría, Beniparrell D, Oliva B i Meliana D lluitent per les primeres posicions, mentre que Montserrat B i Beniparrell E ho fan per la quarta plaça per a entrar en la fase final. L’Alzira A, per la seua part, tancarà la lliga regular de quarta A al front del grup, sent Quatretonda B el segon classificat. Entre Bicorp F, Beniparrell F i l’Alqueria d’Asnar B està la lluita per les dues places restants. Respecte a la quarta B ja comencen també a decidir-se els equips que passaran matemàticament a quarts de final, com per exemple Meliana F, Godelleta B i Montserrat C.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here