Benigànim torna a la normalitat després de 21 dies de confinament pel rebrot de COVID

0
1185
Els xiquetes de Benigànim han tornat ja a l'escola.

L’alçament de les mesures del confinament s’ha produït després de reduir-se a la meitat els positius actius entre la població

Des de les 00h d’aquest dimarts 22 de setembre Benigànim torna a la normalitat amb l’alçament de les mesures de confinament de la localitat que han durat tres setmanes després d’un rebrot de més d’un centenar de contagiats per COVID-19. L’alçament es produeix després de constatar-se la bona evolució dels contagis, ja que la quantitat de positius actius s’han reduït a la meitat.

Entre els principals espais que destacaren el seu retorn al dia a dia estan els col·legis i l’institut que han vist com s’han retardat 14 dies el començament del curs escolar. La volta a les aules dels alumnes es farà com s’ha fet en la Comunitat Valenciana, de manera escalonada i després d’intensos treballs de desinfecció en els centres que ha desenvolupat l’Ajuntament.

En aquest aterratge el consistori explica que es tornarà a habilitar el mercat ambulant en la Plaça Major amb les degudes mesures de seguretat sanitària. D’altra banda la Biblioteca Municipal obrirà el dimarts i el dimecres sol a la vesprada, i a partir del dijous tornarà al seu horari habitual.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí