Benigànim tindrà un punt violeta contra les agressions sexistes durant les festes

0
954

Benigànim des del passat mes de novembre de 2018 pertany a la xarxa de municipis protegits contra la violencia de gènere, impulsat per la Diputació de València

Sota el lema ‘Festes lliures d’agressions sexistes’ Benigànim habilitarà un punt violeta durant les Festes Patronals i de Moros i Cristians a través del qual es treballarà la conscienciació i sensibilització per a transmetre a la societat en el seu conjunt que tot el món és capaç de contribuir a acabar amb la xacra de les agressions sexistes. Les persones interessades podran trobar informació en estos punts com a fullets, així com, si fóra necessari, tots els servicis disposats per a denunciar un cas d’agressió sexual o bé rebre atenció psicològica i jurídica.

Esta iniciativa ve promoguda per l’ajuntament de Benigànim, entitat que s’encarregarà de facilitar tot l’equipament necessari per a instal·lar el Punt Violeta amb la col·laboració de la Diputació de Valencia i Pacte d’Estat. Acció coordinada des de l’Àrea de serveis socials i Festes enmarcada dintre de les mesures de igualtat per a la sensibilització i prevenció de qualsevol forma de violència contra les dones. Amb la qual cosa Benigànim pretén promoure el missatge que totes les persones, siguen dones o hòmens, han de tindre els mateixos drets i protecció. Així, el consistori col·laborarà a fer unes festes més respectuoses, diverses, lliures i saludables; comptant per a això amb la implicació dels joves.

El punt violeta estará situat als punts neuralgics d’oci com el parc de la Beata Inés dissabte 24 d’agost de 00:30 a 04:00 hores, i a l’avinguda de l’Ortisa dimecres 21 d’agost de 21:00 a 03:00 i diumenge 25 d’agost de 01:30 a 04:00 hores.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí