Benigànim suspén les festes de la Beata Inés i de Sant Antoni que se celebren en gener per l’emergència sanitària

0
6213
La missa de campanya és un dels actes més destacats de la festa de la Beata Inés de Benigànim.

Les festes s’havien de celebrar el cap de setmana del 16 i 17 i els dies 20 i 21 de gener, però aquest últim dia es mantindrà com a festivitat local

Les comissions de festes de la Beata Inés i de Sant Antoni de Benigànim han anunciat que se suspenen les celebracions que s’havien de fer en la segona quinzena del mes de gener de 2021 a causa de la pandèmia de la COVID-19.

Pel que fa a la festa de la Beata Inés que se celebra el dia 21, es mantindrà la jornada com a festiu local, però no se celebraran els actes multitudinaris habituals com són la foguera que es fa la nit del dia 20, així com la missa de campanya matinal i la processó del dia 21. D’una altra banda els festers de 2021 passaran a ser els organitzadors de les festes de 2022, per la qual cosa no es farà l’habitual sorteig de festers per al següent exercici.

La festivitat de Sant Antoni, que s’havia de celebrar el cap de setmana anterior del dissabte 16 i diumenge 17, també suspenen els seus actes habituals com la foguera i la cavalcada. De la mateixa forma els festers de 2021 passaran a ser els organitzadors de les celebracions de 2022.

 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí