Benigànim remodelarà la Plaça de la Beata Inés que donarà prioritat als vianants

0
5338
Imatge del projecte que s'executarà a Benigànim

La plaça tindrà un espai central per a l’ús dels veïns amb mobiliari i arbrat de caràcter polivalent que es podrà retirar per muntar la foguera el 20 de gener

L’Ajuntament de Benigànim projecta la remodelació de la Plaça de la Beata Inés, un dels principals espais públics de la localitat i on s’encén cada 20 de gener la foguera en honor a la religiosa que li dona nom.

La reurbanització de la plaça, una de les més emblemàtiques de la localitat dissenyada per l’arquitecta municipal Agnés Alabort, s’inclou dins del Pla Provincial d’Obres de la Diputació i serà licitada per  quasi 200.000 euros. Entre les principals característiques de la intervenció destaca l’eliminació de les places d’aparcament per permetre ampliar a la part central un espai perquè siga ocupat pels vianants.

Les obres suposaran l’eliminació de les barreres arquitectòniques de la plaça i posar tota la superfície al mateix nivell, donant prioritat així a l’ús dels vianants. A més a més hi haurà també la dotació d’arbrat a este espai en el seu contorn, però també al centre amb possibilitat de ser retirat, junt amb la resta del mobiliari urbà del que se la dotarà, per tal de dotar-la d’una polivalència que permeta ser retirat per a cites puntuals com l’anomenada foguera de la Beata Inés.

A més a més la intervenció també suposarà la instal·lació d’un nou enllumenat de que tindrà una projecció des del sòl, amb una il·luminació més discreta i amb tecnologia LED que permetrà un menor consum d’energia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here