Benigànim organitza la 17a Mostra d’artesans, artesanes i oficis

0
1872
Imatge de l'anterior edició de la fira

Dins l’oferta de la fira també s’ofereix als ineressats visites guiades per l’exposició ‘Fibres. La natura teixida’ a la Sala Casa Ribelles

Aquest cap de setmana, 3 i 4 de novembre, torna a celebrar-se la Mostra d’artesans, artesanes i oficis a Benigànim. Aquesta és ja la 17a edició d’una festa que ha anat consolidant-se amb el temps i s’ha convertit en una de les més importants de la zona.

L’horari és de 17.00 a 21.00 h el dissabte i de 10.30 a 20.30 h el diumenge. Amb la visita guiada per l’exposició ‘Fibres. La natura teixida’ a la Sala Casa Ribelles i la seua posterior cercavila amb música de dolçaina i tabal, espectacle i ocells rapinyaires començarà la Mostra.

Durant tot els dos dies hi ha previstes activitats molt diverses, espectacles de teatre i circ, cercaviles musicals, parc i rocòdrom inflables, ludoteca per als més menuts, tallers participatius, demostració d’oficis tradicionals com els boixets i vol i exhibició d’ocells rapinyaires. També, hi haurà parades de productes artesans i parades d’associacions i col·lectius del poble. A més, com a novetat, hi haurà un concurs de fotografies a Instagram.

Mostra ‘Fibres. La natura teixida’

L’exposició ‘Fibres. La natura teixida’ estarà fins el 30 de novembre i mostra el món de la cistelleria amb l’objectiu de donar a conéixer i revalorar l’artesania i la sostenibilitat dels objectes fets a partir de fibres vegetals i els seus orígens com a una de les primeres manifestacions culturals de la humanitat, el vincle amb la natura que determina l’ús d’unes fibres o unes altres.

La mostra està realitzada a partir de la col·lecció etnològica de l’ajuntament de Gandia i la col•lecció de Frederic Artés i està organitzada per la Regidoria de Cultura i Educació amb la col•laboració de la Diputació de València i el Servei d’Assistència i Recursos Culturals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here