Benigànim obri a la participació ciutadana la redacció del Pla Urbà d’Actuació Municipal

0
1017
Ajuntament de Benigànim.

Un PUAM és un document de caràcter estratègic local, que servirà al consistori per a definir les futures línies d’acció respecte a l’urbanisme del municipi

L’Ajuntament de Benigànim està planificant el seu futur, i ho fa amb la redacció del Pla Urbà d’Actuació Municipal (PUAM), redacció per a la qual demana la participació dels seus veïns.

Un PUAM és un document de caràcter estratègic local, que servirà al consistori per a definir les futures línies d’acció respecte a l’urbanisme del municipi.

Des del govern municipal s’ha manifestat que «ara és el moment de definir el futur del nostre poble. Amb la col·laboració de tots i totes les veïnes, podem avançar cap a un poble més habitable i sostenible».

Amb tot anima a la participació emplenant l’enquesta digital que s’ha posat a disposició de la ciutadania a través de l’enllaç següent: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScMuL9qHlcn7zzty49RDVOcnK3q09tpDbzDH4Oyfd31DbxMjg/viewform?fbclid=IwAR2AoVxyReCKlT1Z1tB3kJaFqlXKT2rdtQgdCxmEU7k5OvEY9-SytafW_g4

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí