Benigànim impulsa la creació d’un Consell Local de Festes

0
1547

La passada setmana va tindre lloc una primera trobada amb totes aquestes entitats per a exposar i manifestar l’interés del consistori per aquesta iniciativa

La Regidoria de Participació Ciutadana de Benigànim, junt amb la Regidoria de Festes, han proposat a les diferents associacions, comissions i entitats que constitueixen el teixit festiu de la localitat la creació d’un consell local de festes.

La passada setmana va tindre lloc una primera trobada amb totes aquestes entitats per a exposar i manifestar l’interés del consistori per aquesta iniciativa. La proposta respon el final d’un projecte de l’àrea de Participació Ciutadana, en el qual s’ha elaborat una guia que servirà per a orientar les futures línies d’acció de la regidoria.

En la convocatòria  van participar, a més de les dues regidories, persones representants de les entitats que formen les diferents festes de Benigànim, com les dues bandes de música, el Grup de Danses o la Parròquia. Totes les entitats van coincidir en la necessitat de vetlar per la continuïtat de les tradicions populars, conservant els costums i introduint les innovacions que procedisquen, per a garantir la integració en la celebració de cadascuna de les festes i tradicions.

Aquesta primera assemblea suposa l’inici del Consell Local de Festes. Un consell obert i participatiu que servirà per a identificar problemes que puguen haver-hi a les nostres festes i tractar de donar solucions, canalitzant la promoció conjunta per al seu major explendor, i a més intentar millorar l’organització de totes i cadascuna de les diferents festivitats.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí