Benigànim i Alfarrasí novetats a l’XI Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d’Albaida

0
2768
Imatge de la presentació del circuit de carreres 2019

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida presentava una nova edició d’aquest circuit amb 18 proves

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida presentava el passat divendres l’XI Circuit Cajamar de Carreres Populars, que comptarà amb 18 proves entre les quals destaquen la tornada de Benigànim, després d’anys d’absència, i la incorporació d’Alfarrasí. El president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, i la presidenta de l’Associació de Clubs d’Atletisme de la Vall d’Albaida, Maria Bolinches, eren els encarregats de presentar el circuit, acompanyats pel responsable de l’àrea de rehabilitació de ‘Be Clinic’, Xavi Perigüell, i el president d’Inclou-TEA, José Antonio Martínez, associació per a la qual el circuit recaptarà fons en aquesta edició.

Vicent Gomar declarava que “des de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida sempre hem apostat per aquests tipus d’esdeveniments esportius, per a nosaltres és un plaer estar presentant ja una onzena edició” i agraïa tot l’esforç que fan els clubs de la comarca “per organitzar i tirar endavant un circuit que s’ha convertit en tot un exemple per a altres comarques” destacava el president.

Per la seua part, Maria Bolinches, explicava que el circuit comptarà amb 18 proves en la categoria d’adults, més altres 6 per a les categories infantils. La primera d’aquestes proves serà el 6 d’abril amb la 10K de Benigànim i el circuit s’allargarà fins a finals del mes d’octubre, passant per Alfarrasí, Otos, Bèlgida, Atzeneta d’Albaida, Agullent, Montaverner, l’Olleria, Bocairent, El Palomar, Castelló de Rugat, Quatretonda, La Pobla del Duc, Llutxent, Albaida, Ontinyent, Aielo de Malferit i Salem.

A més, Bolinches recordava el caràcter solidari del Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d’Albaida, que un any més destinarà un euro de cada inscripció a les curses a una associació. En aquesta ocasió serà per a Inclou-Tea, l’Associació per l’Educació i Integració de Persones en l’Espectre Autista de la comarca.

Per la seua banda, el president d’aquesta entitat, José Antonio Martínez, agraïa “la col·laboració i l’ajuda per a visibilitzar a través d’aquests tipus d’esdeveniments el treball de l’associació” i destacava el fet que l’inici del circuit coincidisca amb la celebració de la Setmana Mundial de Conscienciació per l’Autisme. Martínez explicava també amb la seua participació, les corredores i corredors estaran col·laborant directament en l’organització de tallers, jocs i teràpies que fan des d’Inclou-TEA.

Finalment, Xavi Perigüell de Be Clinic, centre oficial del circuit, va parlar al voltant de la importància de la prevenció per a evitar lesions i donar consells al públic present.

Les inscripcions per a cadascuna de les curses que componen l’XI Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d’Albaida ja estan obertes a través de la web www.multiesport.es.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí