Benigànim fa visibles «totes les formes d’estimar» amb figures de l’arc de sant martí per commemorar el dia de l’Orgull LGTBI

0
564
Les figures, als balcons de l'Ajuntament de Benigànim.

L’Ajuntament de Benigànim busca garantir els drets del col·lectiu LGTBI, realitzant les accions que siguen necessàries per a erradicar qualsevol situació de discriminació

L’Ajuntament de Benigànim ha penjat la bandera LGTBI de la façana de la casa de la vila amb motiu del Dia Internacional del Orgull LGTBI, que serà el pròxim 28 de juny. A més junt a la bandera també s’han instal·lat escultures amb els colors de l’arc de sant martí que simbolitzen les diferents expressions sexuals entre persones.

Des de l’Ajuntament de Benigànim s’explica que la iniciativa «tracta de visibilitzar que totes les formes d’estimar i de ser són vàlides, són drets fonamentals i, com a tals, s’han de defensar i respectar».

Aquestes escultures forment part de la campanya engegada pel servei d’Acció Comunitària i l’Oficina Municipal d’Igualtat de l’Ajuntament. Aquesta campanya de sensibilització comptarà amb diferents accions al llarg del mes baix el lema: ‘Segueix el teu cor, l’amor sempre guanya’.

A través d’aquestes campanyes, l’Ajuntament de Benigànim busca garantir els drets del col·lectiu LGTBI, realitzant les accions que siguen necessàries per a erradicar qualsevol situació de discriminació per raó de gènere o sexe.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí