Benigànim desinfecta els espais púbilcs amb ozó perquè desactiva el virus alhora que no perjudica ni persones ni animals

0
2244
Un tractor fumigant els carrers de Benigànim

Benigànim utilitza ozó perquè «és el producte oxidant més potent, desactiva els virus, no deixa cap residu i per tant no pot perjudicar ni a les persones ni als animals»

L’Ajuntament de Benigànim ha anunciat que aquesta setmana està realitzant la desinfecció amb ozó dels carrers a més de les instal·lacions municipals i dels espais comuns del municipi per lluitar contra el contagi del coronavirus.

Per a esta tasca s’estan untilitzant tant pulveritzadors individuals com cubes de tractor, per a la seua aplicació es recomana als veïns que tanquen portes i finestres al pas del vehicle.

Afegeixen des del consistori que s’empra ozó en aquesta tasca perquè «és el producte oxidant més potent, desactiva els virus, no deixa cap residu i per tant no pot perjudicar ni a les persones ni als animals».

Conclouen avançant que els tractaments seguirà realitzant-se mentre es mantinga la situació de la pandèmia sanitària pel COVID-19.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí