Benigànim comença les obres de rehabilitació de la Casa de la Beata Inés

0
1208
Interior de la casa de la Beata Inés

L’Ajuntament de Benigànim ha iniciat les obres de rehabilitació de la Casa de la Beata Inés. L’immoble, situat al carrer Montcada, també és coneguda com Casa dels Tudela, i és el lloc on la religiosa va viure la seua infància fins que va ingressar al Convent de les Agustines Descalces.

L’actuació està cofinançada pel Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020 i té previst començar les obres aquest mes de juny.

L’habitatge, que es conserva parcialment degut a totes les intervencions prèvies que se li han fet, se centrarà, amb aquesta actuació, en una idea que englobe les distintes parts, recuperant així la idea general de l’edifici.

L’antiga casa, amb el pati com a eix central, pretén recuperar la il·luminació natural del bloc principal, la coberta i la façana amb la finalitat de mostrar el que va ser i del que, una vegada finalitzada l’obra, vol seguir sent el monument.

Durant el més de juny començaran les obres de rehabilitació, un conjunt de xicotetes intervencions d’aquelles zones “verges” de la casa perquè en intervencions futures prime un criteri de respecte als elements originals i la posada en valor de la mansió, un bé molt important per al poble de Benigànim.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí