Benigànim aprova el pressupost de 2016 amb el vot a favor de PSPV i Compromís i el no del PP

0
513
Imatge del ple municipal de Benigànim
Imatge del ple municipal de Benigànim

Benigànim va aprovar en el ple de novembre els pressupostos per al 2016 en el que destaca la rebaixa en un 13% de la contribució (IBI) o la inclusió, per primera vegada, de la pràctica totalitat de bonificacions socials existents a les ordenances fiscals. El pressupost, puja a 3.509.000 euros i, segons el govern municipal, la major partida en inversions la destina a ocupació: quasi 100.000 euros, més de la meitat dels quals en ocupació juvenil.

Els comptes per al 2016 van ser aprovats amb els vots a favor del partit socialista, que compta amb la majoria absoluta, i el vot a favor del regidor de Compromís, que va aportar també suggeriments per a la seua aplicació pràctica i que l’equip de govern socialista tindrà en compte. El PP, per la seua banda, va votar en contra.

El nou govern d’Amparo Canals anuncia que retorna al tipus impositiu de 2007, el 0,65% que es complementa amb un ample dispositiu de mesures fiscals per afavorir l’economia del municipi en general, i la sostenibilitat financera dels afectats per la crisi, en particular.

Com recordava el regidor d’Hisenda, Cristóbal Barceló: “Amb estes mesures complim amb el programa electoral i satisfem una demanada social dels veïns, que havien vist apujar tots els impostos i taxes sense contemplació”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here