Benigànim anuncia 51 nous positius després de les proves PCR realitzades pel primer brot de COVID-19

0
1879
Les proves PCR es van realitzar al pavelló esportiu de Benigànim.

L’Ajuntament ha demanat a tots els contactes dels positius que es mantinguen a casa i ha anunciat que el centre de salut els anirà cridant progressivament per a realitzar més proves

L’Ajuntament de Benigànim ha informat que el resultat de les quasi 200 proves PCR realitzades després de detectar un primer brot de 24 positius en la localitat ha detectat altres 51 casos positius per COVID-19.

Davant aquesta situació el consistori ha demanat a tots els contactes dels positius que es mantinguen a casa i ha anunciat que el centre de salut els anirà cridant progressivament per a realitzar més proves. Per a la resta de la població ha demanat «paciència i precaució».

Per això l’ajuntament ha recordat als veïns que han de complir les mesures bàsiques de seguretat com l’ús de la mascareta, el manteniment de la distància física i la rentada de mans, a més de «evitar reunions i eixides innecessàries».

Aquesta confirmació del mig centenar de casos es produeix dos dies després que el propi ajuntament haguera de desmentir el comunicat de Conselleria de Sanitat en el qual s’informava d’un nou brot de 15 positius, notícia que finalment també va desmentir la mateixa Generalitat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí