Benigànim acull les ReTrobades 2021 de la Vall d’Albaida

0
820
Imatge de l'acte celebrat a l'Auditori Municipal de Benigànim.

L’acte va tindre lloc dissabte a l’Auditori Municipal per les condicions meteorològiques sota el lima ‘Llavors de Futur’

Benigànim va acollir el passat dissabte 5 de juny de matí la ReTrobada 2021 de la Vall d’Albaida, amb el lema ‘Llavors de Futur’. L’acte es va celebrar a l’Auditori Municipal Paco Salvador i va estar realitzat per la comissió organitzadora integrada per les comunitats educatives, l’Ajuntament de Benigànim i la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la Defensa i Ús del valencià, i amb el suport de la Colla Ecologista L’Arrel d’Ontinyent.

La ReTrobada va començar amb la plantació d’una morera al parc de l’Ortissa i la col·locació d’una placa commemorativa de d’aquesta ReTrobada. Tot seguit, a l’auditori, va oferir unes paraules de benvinguda Maca Alabort regidora d’Educació de Benigànim, en qui va delegar l’Alcaldessa de Benigànim, ja que aquesta es trobava al lliurament de Premis Sambori a Castelló. També va invervindre Pilar Ferrero en representació de la Coordinadora i Vicent Gomar, president de la Mancomunitat de municipis de la Vall d’Albaida.

Aquest acte va servir per fer un homenatge a totes les comunitats educatives de la Vall d’Albaida, que en temps de pandèmia han realitzat de manera excel·lent el seu treball i han suportat moments tant difícils.

A continuació, l’alumnat de l’escola i l’institut de Benigànim van llegir diferents obres de poesia i s’han repartit plantes i plançons. Per últim, va tancar l’acte el concert Mireia Vives i Borja Penalba, que forma part de la Gira d’Escola Valenciana, i en el qual han presentat el seu treball ‘Cançons de fer Camí’.

A aquesta ReTrobada van acudir Rafael Beneyto, director general de Tributs i Joc de la Generalitat Valenciana; Rebeca Torró, secretària autonòmica d’Economia Sostenible, van excusat la seua assistència; i representants sindicals de l’STEPV i CCOO.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí