Benigànim acull dissabte la 27a Trobada de Corals de la Vall d’Albaida on participaran 9 agrupacions

0
3622
Cant comú en la XVIa Trobada de Corals de la Vall d'Albaida

El concert finalitzarà amb un cant comú, on Miguel Pons, director del Cor Sinenomine de Benigànim, dirigirà a totes les veus dels 9 conjunts per interpretar a la vegada l’obra ‘Akai Hana’ de Naohimo Terashima

Aquest dissabte tindrà lloc en Benigànim la 27a Trobada de Corals de la Vall d’Albaida, un encontre en el qual es reuniran 9 cors i agrupacions vocals procedents de tota la comarca. En aquesta ocasió la trobada està organitzada pel Cor Sinenomine, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Benigànim, la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, la Diputació de València i la Generalitat Valenciana.

La Trobada de Corals començarà a les 18:00 hores amb una cercavila que recorrerà el trajecte des de la plaça de l’Ajuntament fins a l’Auditori Municipal Paco Salvador, on a les 19:00 hores començarà el concert. Els cors i agrupacions vocals interpretaran algunes de les obres més populars de la nostra tradició i altres més contemporànies, tant en valencià, castellà com angles.

El concert finalitzarà amb un cant comú, on Miguel Pons, director del Cor Sinenomine de Benigànim, dirigirà a totes les veus dels 9 conjunts per interpretar a la vegada l’obra ‘Akai Hana’ de Naohimo Terashima.

Els grups participants seran l’Agrupació Vocal Clarialba de Montaverner; Agrupació Musicovocal Nou Orfeó d’Ontinyent; Agrupació Coral de Bocairent; Agrupació Coral Eduardo Torres d’Albaida; el Cor de l’Escola Musical Santa Cecília de l’Olleria; Coral Inesina de Benigànim, Cor Ària d’Ontinyent; Agrupació Escola Musical La Nova de l’Olleria; i finalment, el Cor Sinenomine de Benigànim.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí