Benigànim acollirà la final del 16é Campionat d’Hivern de Raspall de la Mancomunitat

0
2446
Trinquet de Benigànim

200 persones han participat en aquest campionat organitzat per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida

El trinquet de Benigànim serà l’escenari de les finals del 16é Campionat d’Hivern de Raspall organitzat per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida. Un total de 8 finals de diferents categories es disputaran el pròxim dissabte 26 i diumenge 27 de gener, clausurant així un campionat que donava inici el passat mes de setembre i que ha reunit al voltant de 200 participants de 50 equips procedents de 14 localitats diferents.

D’aquesta manera, el dia 26, a partir de les 10:00 hores començaran les finals de les categories Benjamí (Moixent A – Genovés A); Aleví (Genovés A – Genovés B); Infantil iniciació (Muro – Moixent). De vesprada, a les 16:00 hores es reprendran les finals de les categories Infantil nivell (Quatretonda B – Genovés); Adults tercera (Benigànim – Moixent); i Adults segona (Benigànim – Otos).

Diumenge, a partir de les 10:00 hores, serà el torn de les categories Cadet (Genovés A – Quatretonda B) i Adults primera (Llocnou d’En Fenollet – Otos). Finalment, a les 12:00 hores se celebrarà l’entrega de trofeus a tots els equips guanyadors.

El president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Vicent Gomar, recordava que “el raspall i els trinquets són elements representatius de la nostra cultura i tradició, i és per això que des de la Mancomunitat volem donar suport a iniciatives com aquest campionat que s’ha convertit en tot un símbol d’aquest esport a la comarca”. Gomar convidava a tots els veïns i veïnes de la Vall d’Albaida a acudir a Benigànim i gaudir “de les que segur seran unes finals molt intenses i amb molt de nivell” concloïa el president.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here