Benestar Social d’Oliva atén a 9.114 famílies en 2020

0
2020
Oliva
Yolanda Balaguer, regidora de Benestar Social.

El departament de Benestar Social de l’ajuntament d’Oliva ha prestat més de 9.100 atencions durant l’any 2020, de les quals 860 han sigut atencions domiciliàries.

El col·lectiu que més assistències ha rebut, segons informen fonts municipals, és la gent gran, a qui s’ha prestat especial atenció durant aquests mesos de pandèmia, seguit de les famílies, els infants, les persones amb discapacitat i les persones migrants.

“El principal mecanisme de suport a les persones necessitades és la Prestació Econòmica Individual d’Emergència Social. Al llarg de l’any 2020, 1.751 famílies han rebut aquestes ajudes, per un valor total de 403.009€”, informen des del departament.

El departament recalca que s’ha treballat en estreta col·laboració amb la Creu Roja d’Oliva per a prestar totes aquestes atencions, especialment durant els mesos de confinament.

En matèria d’habitatge s’ha assistit a 186 famílies en risc d’emergència d’habitatge, i s’han concedit ajudes per valor de 28.610 €.

“Ha sigut un any molt dur per al Departament de Benestar Social, i estic molt agraïda al personal que el conforma, que ha demostrat un compromís ferm amb les persones més necessitades, i una gran professionalitat. La situació tan extrema per la qual hem passat ha permés reafirmar la necessitat d’invertir tots els recursos necessaris per a no deixar a cap persona enrere en aquesta crisi”, ha assegurat la regidora de Benestar Social en l’Ajuntament d’Oliva, Yolanda Balaguer.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here