Benestar Social destina més de 4.300 euros a través d’ajudes d’emergència social per a 27 famílies de Xeraco

0
582

Des que el passat 14 de març es va decretar l’estat d’alarma a causa de la pandèmia provocada pel COVID-19, la vida quotidiana ha patit un canvi radical. La suspensió de les classes, les restriccions de mobilitat i, també, la paralització de l’activitat econòmica; ha provocat que moltes famílies vulnerables, que ja de per si mateix es troben en circumstàncies de dificultat, ara es troben amb el gran problema de no poder fer front a les despeses econòmiques habituals.

“Des de l’Ajuntament, no podem permetre que, davant una crisi com la que estem vivint, ningú es quede arrere, sobretot aquelles famílies vulnerables amb menors al seu càrrec i que ara, més que mai, necessiten que l’administració local, l’administració pública més pròxima, els oferisca suport”, assegura la regidora de Benestar Social, Amparo Barrios.

Xeraco
Protecció Civil Xeraco.

Per aquest motiu, des de l’ajuntament de Xeraco, a través de la regidoria de Serveis Socials s’està aquests dies redoblant esforços, amb la finalitat d’atendre les necessitats bàsiques de les família més necessitades.

Així, des que es va iniciar aquesta situació, s’han destinat un total de 4.360 euros per a cubrir necessitats bàsiques. Al que cal sumar la gran col·laboració de diverses empreses que han donat aliments, AUTOGRILL; el suport de Protecció Civil, Creu Roja i del Banc d’Aliments que, “gràcies a la seua ajuda, s’ha pogut arribar a més famílies del municipi”, apunten fonts municipals.

“L’equip de Serveis socials estem treballant al 100% dedicant tots els nostres esforços perquè a ningú li falte el més bàsic” afirma la regidora.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here