Benavent acusa a Rus de desviar 60.000 € per canviar l’enllumenat de Llutxent a finançar a l’Olímpic de Xàtiva


0
734
Alfonso Rus, amb una bufanda de l’Olímpic de Xàtiva
Alfonso Rus, amb una bufanda de l’Olímpic de Xàtiva

Marcos Benavent afirma que va ser el propi Alfonso Rus qui, quan era president de la Diputació i del club de futbol, qui li va demanar que fera la desviació a través d’un testaferro

L’exgerent d’Imelsa, Marcos Benavent, ha acusat davant el jutjat d’Instrucció n.9 a Alfonso Rus d’haver-li demanat l’any 2012 que part dels 60.000 euros que s’havien de destinar a canviar l’enllumenat de la localitat de Llutxent es desviara a finançar irregularment a l’Olímpic de Xàtiva. Aleshores el club també el presidia Rus i lluitava per ascendir a la categoria de 2a Divisió B.

L’autodenominat ‘ionqui dels diners’ ha apuntat també al presumpte testaferro d’Alfonso Rus, José Estarlich, com a mitjancer a través del qual se li va adjudicar el contracte de Llutxent que finalment no es va exucutar, i que els diners van anar en gran part al club de futbol, mentre la resta se’ls hauria quedat el propi Estarlich per als negocis que tenia amb Benavent.

Les declaracions de Marcos Benavent s’han produït dins el cas pel qual el va denunciar la pròpia Diputació de València de Rus després de desaparéixer el Nadal de 2014. Alesores la Diputació governada per l’exdirigent del PP el va acusar d’estafa, falsedat i malversació de fons públics comesos en el pagament de tres pagarés emesos en 2013 per a l’actuació a Llutxent que mai es va arribar a executar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here