Bellreguard regula el contracte de recollida del fem després de 36 anys

0
146
Un dels moments del plenari.

L’últim contracte de recollida del fem a Bellreguard s’havia signat en desembre de 1981 per un mes prorrogable, una circumstància que la Sindicatura de Comptes va considerar invàlida en la seua auditoria ja què no s’ajustava a la Llei de Contractes de Servicis Públics.

Per això, l’Ajuntament va traure a licitació el servici al qual van optar dos empreses i es va adjudicar en l’últim plenari per 140.277,49 euros a Joaquín Lerma amb els vots favorables de PSPV i Compromís i l’abstenció del PP. Com explica l’alcalde, Àlex Ruiz, “hem aprofitat la necessària regularització del contracte perquè repercutisca en la millora substancial de la neteja del poble, la platja i la zona industrial”.

Una adjudicació on han pesat les millores, valorades en 74.001’63 euros, que oferia l’adjudicatària. I és que el contracte, a més de la recollida dels residus sòlids urbans, introduïa la neteja setmanal de les zones industrials i la neteja a fons, que es realitza amb aigua a pressió i implica la retirada de vehicles de la via pública, del poble i la platja una vegada a l’any.

Les millores presentades per l’empresa augmenten la periodicitat de la neteja a fons, es compromenten a netejar els solars municipals, augmenten la freqüència en la recollida de contenidors d’hosteleria, inclouen la recollida de mobles i trastos, la retirada de la poda en zones públiques, la presència de contenidors de recollida selectiva en els centres escolars, així com una campanya, entre d’altres, d’informació i sensibilització.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here