Bèlgida, Alfarrasí i Atzeneta d’Albaida sol·liciten a Diputació millores en els Serveis Socials Generals

0
9103
Imatge de la reunió de la diputada amb els alcaldes
Imatge de la reunió de la diputada amb els alcaldes

Els alcaldes de Bèlgida, Diego Ibáñez; d’Alfarrasí, Federico Vidal; i d’Atzeneta d’Albaida, Pepe Descals, s’han reunit amb la diputada responsable d’Inclusió Social, Rosa Pérez Garijo, per a tractar els futurs convenis de Serveis Socials Generals i tractar propostes de la delegació de cara al 2016.

Els tres alcaldes han plantejat diverses necessitats dels seus municipis de cara als futurs convenis i han escoltat de la diputada provincial vàries de les propostes que el seu equip està perfilant per al 2016.

«Es tracta de garantir un millor sistema, més equilibrat i invertir més diners en els Serveis Socials Municipals. La ciutadania i les seues necessitats han de ser la prioritat total de la nostra acció política, i no plans eixelebrats ni projectes faraònics» ha destacat la vicepresidenta quarta.

Rosa Pérez Garijo ha anunciat sobre aquest tema que «en els pròxims pressupostos proposarem un clar increment de les partides destinades a finalitats socials i suport als municipis en aquest camp. És el moment de respondre a les urgents necessitats diàries de molts municipis i molts ciutadans i ciutadanes valencianes».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí