Barxeta celebra aquest de setmana la Fira de la Tardor

0
663
La Rondalla Agredolç oferirà una actuació.

Es realitzaran des d’una fira de productors autòctons a diverses espectacles culturals

Després del parèntesi provocat per la pandèmia, l’Ajuntament de Barxeta torna a confiar en l’editorial saforenca Edicions del Sud l’organització de la Fira de la Tardor.

El dissabte 16 i el diumenge 17 d’octubre, la vila acollirà diverses parades de productors locals i de km 0, en les quals s’oferiran articles autòctons i de proximitat, com també productes ecològics, tradicionals i artesanals. Una iniciativa comercial, turística, social i verda que, un any més, aposta fortament per l’oci i la cultura del país.

El dissabte 16, de matí, hi haurà activitats infantils al parc de Jaume I, com ara un taller de manualitats amb objectes de desenvolupament sostenible (ODS), a càrrec de l’actriu Fanny Pérez, i l’espectacle musical ‘Con ciertos títeres’, a càrrec de la companyia de teatre L’Oracle de l’Est. El mateix dissabte, a les 19 h, Jonatan Penalba oferirà un concert en format trio, amb els músics Pere Ródenas i Hèctor Peropadre, al parc de Jaume I.

El diumenge 17 estan programades al parc de Jaume I les actuacions musicals de la Rondalla Agredolç i del cantautor valler Quim Sanç, guanyador de la IV Trobada de Cantautors ‘Torre de Piles’ 2021. El mateix dia, a les 12.30 h, Manel Arcos presentarà el seu últim llibre de roders, Micalet Mas de la Llosa de Ranes. L’acte de cloenda de la fira tindrà lloc a les 19 h amb el lliurament dels guardons de la VI i VII edicions del Premi de Novel·la Curta ‘Poble de Barxeta’.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here