Bambalina Titelles inicia demà una gira que la portarà per quatre països de Sud-Amèrica

0
533
Kraft
L'espectacle 'Kraft' juga amb el protagonisme del paper

La companyia teatral Bambalina Titelles es troba a Sud-Amèrica on fins el 20 d’octubre farà sis actuacions amb el seu espectacle ‘Kraft’. Esta gira es podrà veure als Centres Culturals d’Espanya (Aecid) de diferents ciutats com són Lima (Perú), Còrdova (Argentina), Asuncion (Paraguai) i Sao Paulo (Brasil).

El director de la companyia albaidina, Jaume Policarpo, reflexiona sobre la proposta artística: “Els arbres fan ombra i ens donen fruites, flors, medicaments, oxigen… i paper. Ens hem preguntat on podia estar amagada l’ànima d’un arbre que s’ha convertit en paper i decidírem fer sonar els seus plecs. Aparegueren sorolls que semblaven notes d’una escala musical primària amb una sonoritat que, en desplegar-se, reconsruïa màgicament el murmuri de les fulles dels arbres, la remor de les ones a la vora de la mar, el crepitar del foc o els trons d’una temperatura d’estiu”.

D’esta forma policarpo afirma que ‘Kraft’ és “un espectacle lúdic i vital que transmet la nostra estima per les coses i les persones. Senzillament ens vam deixar portar, sense artificis i sense embuts, sense grans pretencions. I així va aparéixer ‘Kraft’, d’una idea primària, com la d’un xiquet que arreplega papers i cartons per començar el gran joc”.

Esta no és la primera gira fora del continent que fa Bambalina Titelles ja que han hagut altres que l’han portat a països i zones com Canadà, Mèxic, Amèrica Central, Amèrica del Sud, Marroc i l’Est Asiàtic.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here