35 ballarins amateurs opten a participar en la representació de ‘Los pájaros muertos’ a Ontinyent

0
817
Els ballaris podran interpretar l'obra a Ontinyent

La companyia ‘La Veronal’ de Marcos Morau formarà a 15 seleccionats per participar a la representació que tindrà lloc al Teatre Echegaray d’ Ontinyent

Un total de 35 ballarins i ballarines amateurs participaven el passat diumenge a la Sala Gomis en un taller de dansa vinculat a la representació de l’obra “Los pájaros muertos” que tindrà lloc a la tardor en Ontinyent.

D’entre ells, la companyia ‘La Veronal’ que encapçala l’ontinyentí i Premi Nacional de Dansa Marcos Morau, formarà a 15 seleccionats per participar a la doble representació que tindrà lloc al Teatre Echegaray els dies 30 de setembre i 1 d’octubre, dins d’una iniciativa amb la que col·laboren l’Ajuntament d’ Ontinyent i les escoles de dansa locals.

La representació, que gira al voltant de la vida i obra de Picasso contextualitzada a la seua època, ha passat des de la seua estrena a Barcelona pels principals teatres de ciutats com Curitiba (Brasil), Paris, Venècia o València, i comptarà en Ontinyent amb 9 ballarins de La Veronal, els 15 ballarins amateurs participants d’esta iniciativa. i la música de l’Orquestra Simfònica Ad Libitum.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava que per als seleccionats “va a ser una ocasió única per a participar de la representació d’una de les obres de La Veronal i gaudir de les classes magistrals de tot un Premi Nacional de Dansa com Marcos Morau. És un projecte únic i estem segurs que va a ser apassionant tant per als seleccionats com per a tot el públic assistent”, concloïa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here