AVIVA Paiporta reparteix bosses reutilitzables per a promoure l’ús del valencià al mercat

0
1486
Bosses reutilitzables

L’Agència de Promoció del Valencià AVIVA Paiporta ha realitzat el primer repartiment de bosses reutilitzables amb missatges per a promoure l’ús del valencià, també en el comerç de proximitat, com és el mercat no sedentari.

S’han acostat a aquesta primera jornada l’alcaldessa de Paiporta i responsable d’AVIVA, Isabel Martín, i la regidora d’Economia, Ocupació i Comerç, Beatriz Jiménez, que han acompanyat al personal tècnic de l’àrea de comerç i de l’agència de promoció del valencià, que han portat a terme el repartiment.

Les bosses distribuïdes per AVIVA i la Regidoria d’Economia són una alternativa sostenible al plàstic, i contenen un missatge de promoció del valencià en el comerç. A més, inclouen un glossari amb termes valencians per a anomenar alguns dels productes que tradicionalment es venen als mercats, per tal que la ciutadania conega aquest lèxic.

La confecció d’aquestes bosses és una iniciativa d’AVIVA Paiporta, junt a  altres agències de promoció del valencià arreu del País. En poques setmanes es tornaran a repartir centenars d’aquestes bosses entre la clientela del mercat.

El repartiment es repetirà al llarg de les pròximes setmanes, per a poder arribar al màxim de públic possible.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here