Avancen a Xàtiva les obres de la nova aula de 2 anys del col·legi Teresa Coloma

0
561
L'alcalde ha visitat les obres del centre de Xàtiva

La creació d’aquesta aula de 2 a 3 anys amplia l’oferta d’educació infantil gratuïta a Xàtiva

L’alcalde Roger Cerdà i el regidor d’Obres, Ignacio Reig, han visitat les obres de condicionament de l’aula de 2 anys al col·legi Teresa Coloma. L’actuació, que compta amb una inversió de 26.255,56 euros, suposa l’adequació d’una zona de 40 metres quadrats del pati com a aula exterior, la creació d’un servei adaptat amb doble accés a l’aula exterior i a l’interior i tota una sèrie de mesures de protecció, com ara protegir endolls o radiadors o instal·lar tanques de protecció exterior per garantir la seguretat dels alumnes.

La creació d’aquesta aula de 2 a 3 anys al Teresa Coloma amplia l’oferta d’educació infantil gratuïta a Xàtiva. A més d’aquesta nova aula que arrancarà el proper curs al Teresa Coloma, la ciutat compta amb aquest servei en altres dos centres públics com el Taquígraf Martí i l’Attilio Bruschetti. A més a més, amb aquest nou servei el Teresa Coloma aconsegueix també ampliar la seua oferta formativa.

Les aules de 2 anys arribaren als centres públics de Xàtiva en el curs 2015-2016. Suposaren la creació de 36 places gratuïtes per a xiquetes i xiquets de la ciutat. La creació d’aquestes noves unitats millorà les perspectives de futur per a aquestos dos centres escolars públics de Xàtiva, ja que es garantia la continuïtat i l’estabilitat de l’oferta formativa dels col·legis escollits.

La concessió de la nova aula del Teresa Coloma va ser anunciada pel director territorial Territorial d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, Luis Santiago Estañán, el passat mes de maig.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here