Avancen a bon ritme les obres del nou col·legi de les Foies en Gandia

0
2628
Gandia
Un dels moments de la visita.

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto; el vicealcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete; la regidora d’Educació, Carmen Fuster; el president de la Junta de Districte del Grau, Miguel Ángel Picornell; junt amb la directora del centre, Ana Hijarro; han visitat les obres del nou col·legi de les Foies.

Els membres del consistori han valorat positivament l’estat de les obres i el ritme del desenvolupament d’aquestes.

Segons informen fonts municipals, el nou col·legi d’Infantil i Primària del Grau de Gandia suposa una inversió de 3,5 milions d’euros i segons les previsions estarà finalitzat durant la primavera de 2022. Aquesta inversió és una de les 13 actuacions incloses dins del Pla Edificant posat en marxa per la Conselleria d’Educació de la Generalitat i executat pel govern municipal.

Tal i com asseguren les mateixes fonts, el centre s’està construint sobre una parcel·la municipal de 7.240 m2 i tindrà una superfície construïda de 1.673 m2. Es distribuirà en una planta baixa i primera planta i albergarà tres aules d’Infantil, sis aules de Primària, zona esportiva-gimnàs i menjador. A més, el projecte contempla una possible ampliació de les instal·lacions en cas que fóra necessari. També compta amb aules d’informàtica i de música. L’edifici estarà dotat amb el nivell A d’eficiència energètica i s’ha incorporat climatització eficient.

«El col·legi possibilitarà que els xiquets i les xiquetes del Grau puguen satisfer la mancança que han patit durant anys».

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí