Avancen a bon ritme les obres de millora del barri de Les Casetes en l’Eliana

CaixaBank - MyBox

0
2154
L'Eliana
Obres en el barri de Les Casetes.

El barri de Les Casetes de l’Eliana, un dels més antics de la localitat, està sent remodelat en la segona fase d’unes obres que milloraran la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes, segons indiquen fonts municipals. Unes obres que van començar a finals del passat mes de maig i que estaran acabades al mes de setembre, asseguren les mateixes fonts.

Des del consistori assenyalen que el projecte compta amb un pressupost de licitació de 405.000 euros i està subvencionat íntegrament per la Diputació de València. L’adjudicació va recaure sobre l’empresa CADERSA, que està sent l’encarregada de l’execució de les noves voreres als carrers Molí, Nàquera, Verge del Pilar, Ricardo Llopis, Alegria, Pedralba i l’Horta. Juntament amb aquesta renovació s’executarà el canvi de canonades per al subministrament d’aigua així com les escomeses domiciliàries. A més, està prevista la plantació d’arbratge, renovació de l’enllumenat i instal·lació d’elements que completen el mobiliari urbà.

L’alcalde Salva Torrent ha declarat que aquesta segona fase ve a completar la zona baixa del barri, on les voreres estaven molt deteriorades i el veïnat l’estava demandant, i que en total a l’Eliana en aquests moments s’estan executant 2 milions d’euros en obra pública.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here