Avancen a bon ritme els tràmits per al nou centre sanitari de Sant Francesc en Oliva

0
579
Oliva
Un dels moments de la reunió.

L’ajuntament d’Oliva ha anunciat que el nou Centre de Salut de Sant Francesc entra en una nova fase per a convertir-se en realitat. I per a fer el seguiment de l’expedient de licitació i poder començar la seua construcció, la secretària autonòmica d’Eficiència i Tecnologia Sanitària, Concha Andrés; ha visitat la ciutat amb el propòsit de traslladar la importància d’aquest nou centre sanitari a les autoritats locals.

La secretària autonòmica ha sigut rebuda per l’alcaldessa d’Oliva, Yolanda Balaguer; la vicealcaldessa, Ana Morell; i el regidor de Salut Pública, Miguel Monzonís. En aquesta visita, Andrés ha pogut comprovar, acompanyada per la representació política olivera, l’espai on s’ubicarà el nou edifici sanitari.

«En l’Ajuntament d’Oliva som plenament conscients de la importància d’aquest nou Centre Sanitari, per això l’estem reclamant molts anys, des de 2005 que s’aprovà en plenari la cessió de la parcel·la. Que hui estiga més a prop de ser una realitat és gràcies a la insistència i les gestions de tots aquests anys, i ens alegrem moltíssim que per fi avance a bon ritme el projecte, i la ciutadania gaudisca d’aquest servei tan prompte com es puga», ha assegurat l’alcaldessa, Yolanda Balaguer.

Segons informen fonts municipals, el projecte d’aquesta nova infraestructura sanitària bàsica es troba en fase de supervisió per la conselleria, i té un cost estimat de 3’4 milions d’euros. El nou edifici sanitari tindrà una superfície prevista construïda de 1.946,07 m2.

«La ciutat d’Oliva està veient complits amb aquest edifici sanitari, una de les principals reivindicacions dels darrers anys, per la qual s’ha lluitat molt amb regidors i regidores de l’actual corporació municipal», ha apuntat la vicealcaldessa, Ana Morell.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here