‘Avalem Joves Plus’ crearà 212 llocs de treball a la Vall d’Albaida, 42 d’ells a Ontinyent

0
1427
Enric Nomdedéu ha encapçalat la delegació de la Generalitat

La delegació del Servei Valencià d’Ocupació i Formació s’ha desplaçat a Ontinyent per a la clausura de la trobada de Llançadores d’Ocupació

El secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, ha anunciat, després de la trobada de Llançadores d’Ocupació a Ontinyent, que el programa ‘Avalem Joves Plus’ crearà 42 llocs de treball per a persones joves en el municipi i un total 212 en la comarca de la Vall d’Albaida.

Per a Nomdedéu, esta inversió reflectix que “el compromís del Consell amb la creació d’ocupació estable i de qualitat és absolutament ferm i prioritari”.

‘Avalem Joves Plus’ és un pla de subvencions d’ocupació destinades a la contractació de persones joves, qualificades i no qualificades, per part d’entitats locals, per a millorar l’ocupabilitat dels menors de 30 anys. S’estima que, amb este pla del Servici Valencià d’Ocupació i Formació, es crearan 5.400 llocs de treball en la Comunitat.

Enric Nomdedéu ha exposat que tots els contractes subvencionats per mitjà del programa seran de dotze mesos, ja que “el Servici Públic d’Ocupació aposta per l’estabilitat per a facilitar l’adquisició d’una experiència laboral més àmplia”.

La delegació del Servei Valencià d’Ocupació i Formació s’ha desplaçat a Ontinyent per a la clausura de la trobada de Llançadores d’Ocupació, que ha acollit participants i organitzadors de les tres llançadores que operen a la província: Gandia, Ontinyent i València. En l’esdeveniment també ha participat l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez Gramage.

Llançadores d’Ocupació

Les Llançadores d’Ocupació estan impulsades per Fundació Santa Maria la Real amb el cofinançament de Fundació Telefónica i el Fons Social Europeu i compten amb la col·laboració del Servici Públic d’Ocupació Valencià i els ajuntaments. Estes llançadores es van posar en marxa a principis de març amb la finalitat d’ajudar a 60 persones desocupades a millorar la seua busca de treball.

En la primera fase de les llançadores, 29 participants han trobat treball en diferents sectors: comerç, sanitat, educació, telecomunicacions, transport, disseny gràfic o activitats immobiliàries, entre altres.

També hi ha dos persones més que han optat per cursar un Certificat de Professionalitat, que comporta la realització de pràctiques laborals durant els pròxims mesos.

Els participants que encara romanen en el programa s’han reunit hui a Ontinyent per a conéixer-se i compartir experiències sobre la seua busca de treball. A més, han participat en una dinàmica conjunta a fi d’identificar competències clau per a millorar les seues opcions d’aconseguir ocupació, que esperen que els ajude en les seues visites i intermediacions laborals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here