Augmenta un 5% el nombre d’usuaris de l’autobús urbà de Sagunt

0
1814
Sagunt millora les seues xifres de transport urbà

La xifra se situa en els 457.595 viatgers durant l’últim any, davant els 437.086 de 2016

L’any 2017 ha tingut un increment d’un 5% dels usuaris del transport urbà, situant-se en els 457.595 viatgers, davant els 437.086 de l’any 2016. Segons l’ajuntament este augment «confirma la tendència positiva, que ja es va iniciar en el passat any 2014, i que s’està veient accelerada en els últims dos anys amb augments superiors al 4’5%».

Entre les dades destaca el nombre de viatges realitzats pels estudiants mitjançant l’ús d’abonaments, que ha augmentat en més d’un 9%. Esta tendència positiva es trasllada, encara que en menor mesura, a l’abonament de pensionistes i al general.

Quant a les línies, és la línia 102 CIVIS la que absorbix l’augment dels viatgers, mentre que les línies Urbà Sagunt i Urbà Port mantenen la mateixa tendència d’anys anteriors. Per açò, des del departament de Mobilitat Urbana de l’Ajuntament de Sagunt, junt a l’empresa AVSA, s’ha iniciat un estudi de les dos línies urbanes amb l’objectiu de plantejar noves alternatives i millores. L’estudi, que es completarà amb propostes dels usuaris i veïns, cerca fer estes línies més atractives i que, d’esta manera, pròximament puguen augmentar el nombre de viatgers transportats.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí