Augmenta un 16% els veïns d’Ontinyent que fraccionen pagaments amb el Compte Tributari Local

0
1599
Joan Sanchis, regidor d'Hisenda

358 famílies i empreses d’Ontinyent fraccionen enguany els tributs sense interessos gràcies al servei posat en marxa per la regidoria d’Hisenda

358 famílies i empreses d’Ontinyent fraccionen enguany el pagament de tributs sense interessos gràcies al Compte Tributari Local, el sistema impulsat pel Govern d’Ontinyent esta legislatura que permet fraccionar estos pagaments en quotes mensuals al llarg de l’any sense interessos.

Aquest servei registra així un augment del 16% d’adhesions respecte a 2017, quan van ser 308 els contribuents que van sol·licitar emprar aquest servei, i del 33% respecte a 2016, quan es va posar en marxa amb 269 sol·licitants.

El regidor d’Hisenda, Joan Sanchis destacava que el sistema implantat pel Govern ontinyentí “flexibilitza i facilita els pagaments als usuaris. El Compte Tributari Local era una de les propostes electorals que vam plantejar, amb el propòsit que empreses i famílies no es troben tan costera amunt el pagament dels seus impostos. L’acollida a la proposta està sent molt bona i en 2018 un total de 358 famílies i empreses ja es beneficien d’aquest sistema, i estem segurs que anem a seguir ampliant esta xifra”, manifestava.

El servei del compte tributari local ve regulat per l’ordenança on s’especifica que es podran fraccionar l’impost de bens immobles, l’impost de vehicles de tracció mecànica, l’impost d’activitats econòmiques, així com els pagaments dels guals i el fem. El Compte Tributari Local dóna també la possibilitat de rebre de manera gratuïta un avis via telèfon mòbil de que va a girar-se el corresponent rebut a principi de cada mes.

Joan Sanchis ha recordat que les noves sol·licituds per gaudir d’esta possibilitat a través del “Compte Tributari Local” en 2019 poden presentar-se al llarg de l’any en l’Ajuntament, al departament d’ingresos, mentre que els inscrits en el servei des que es va posar en marxa es mantenindran en el mateix sistema si no indiquen el contrari, pagant així els tributs de manera fraccionada en 12 quotes al llarg de l’any i sense interessos.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here