Ateval i Aitex realitzen hui una jornada sobre informació de la nova legislació de productes tèxtils

  0
  795
  fàbrica tèxtil
  Les indústries tèxtils s'actualitzaran en legislació internacional

  L’Institut Tecnològic Tèxtil (Aitex) i l’Associació d’Empresaris Tèxtils Valencians (Ateval) organitzen per a hui dimarts la jornada ‘Etiquetatge, salut i seguretat de productes tèxtils’ per divulgar la legislació aprovada durant els últims anys que afecta a la comercialització d’este tipus d’articles. Així al Saló d’Actes d’Ateval-Aitex d’Ontinyent es respondran preguntes com qui contola les importacions, quines sancions es poden imposar, què és el Soivre o fins i tot saber si s’està al corrent dels canvis legislatius. Els organitzadors apunten que la jornada, dirigida a totes les empreses tèxtils valencianes, és «una gran oportunitat sobre tot per aquelles empreses que produeixquen o importen articles tèxtils».

  D’esta forma s’explicaran les directives, reglaments, lleis, decrets i d’altres que són d’obligat compliment per a la indústria tèxtil, normes que tenen una «elevada complexitat tècnica per a la seua interpretació» segons reconeixen els organitzadors de la jornada. Així apunten que «este marc regulatori incideix decisivament en el model de negoci actual» i que continuarà fent-ho en el futur perquè «les lleis tendeixen a tornar-se més restrictives». En l’acte es pretén donar ajuda a la interpretació de les normes les quals «se simplificaran i sintetitzaran, donant-les un caràcter pràctic per a l’ús adequat per part de les empreses».

  La jornada comptarà amb la participació, entre d’altres, de Joaquín Bellum, Coordinador de l’Àrea d’Inspecció Territorial de Barcelona, Servei Oficial d’Inspecció de duanes, Soivre o Juan Antonio García Sorreche, President del Comité de Tèxtil-Confecció de l’AEC i Director de Qualitat d’Induyco.

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí