Ateval anuncia que ha col·locat 47 aturats en 2009 a través del Pla Integral d’Ocuapció

0
1478
logo ATEVAL
Ateval col·labora amb el Servef

L’Associació d’Empresaris del Tèxtil de la Comunitat Valenciana (Ateval) ha informat que la iniciataiva del Pla Integral d’Ocupació que desenvolupa en col·laboració amb el Servef (Servei Valencià de l’Ocupació) «ha suposat la creació de 47 contractes, 41 indefinits i 6 temporals» per persones que estaven en l’atur.

Segons s’explica des de l’associació este pla «té com objectiu fomentar la contractació i està dirigit a col·lectius de desocupats especialment sensibles» com són menors de 30 anys, aturats de llarga durada i majors de 45 anys. Fins mitjans de setembre Ateval desglossa les contractacions en 13 contractes indefinits i 2 temporals per menors de 30 anys, 6 indefinits i 2 temporals per aturats de llarga durada i 22 indefints i 2 temporals per majors de 45 anys.

La gestió d’este projecte, s’explica des d’Ateval, s’ha desenvolupat realitzant una sèrie d’entrevistes als candidats aturats per establir perfils professionals, les seues necessitats formatives i les seues capacitats, d’esta forma afirmen que es crea «una borsa de treball que permet reinsertar als desocupats i satisfer la demanda de llocs de treball per part de les empreses». Segons Ateval este procés afavoreix tant els treballadors com les pròpies empreses perquè s’adapten a les necessitats de cadascun dels interessats.

Les empreses que redacten contractes dins el marc d’este Pla Integral d’Ocupació perceben una subvenció de 6.000 euros per cada contracte indefinit amb una jornada mínima de 20 hores setmanals.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí