Atac vandàlic a la seu del PP de Canals que apareix amb pintades de «nazis» i «fatxes»

0
239
Imatge de les pintades a la seu del PP de Canals

Des del PP de la Costera s’apunta directament que «l’esquerra no sempre és tan tolerant com volen fer-nos veure»

La seu del PP de Canals ha patit un atac vandàlic després d’apareixer pintades sobre la seua façana paraules com «nazis» i «feixistes» junt amb una esvàstica tatxada.

En un comunicat el PP ha mostrat la seua més «enèrgica repulsa», lamentant «la intolerància i la falta de cultura democràtica dels seus autors». A més a més els populars denuncien que el propòsit d’aquest acte és «acoquinar» als qui defensen «la llibertat, la pluralitat de les opinions i idees i la convivència pacífica de tots els ciutadans».

Des del PP de la Costera concreten més la responsabilitat de l’acte que qualifiquen com un «atac sense precedents», i afirmen que «l’esquerra no sempre és tan tolerant com volen fer-nos veure», acompanyant-ho de l’etiqueta política #LaRuinaDelTripartitRuina.

Condemna

Després de l’atac s’han produït condemnes de l’acte com la de Compromís que han manifestat que «lamentem i condemnem aquestos atacs vandàlics. En democràcia, la violència i el vandalisme no tenen cabuda, i menys en una campanya electoral».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here