Atac vandàlic a la seu del PP de Canals que apareix amb pintades de “nazis” i “fatxes”

0
490
Imatge de les pintades a la seu del PP de Canals

Des del PP de la Costera s’apunta directament que “l’esquerra no sempre és tan tolerant com volen fer-nos veure”

La seu del PP de Canals ha patit un atac vandàlic després d’apareixer pintades sobre la seua façana paraules com “nazis” i “feixistes” junt amb una esvàstica tatxada.

En un comunicat el PP ha mostrat la seua més “enèrgica repulsa”, lamentant “la intolerància i la falta de cultura democràtica dels seus autors”. A més a més els populars denuncien que el propòsit d’aquest acte és “acoquinar” als qui defensen “la llibertat, la pluralitat de les opinions i idees i la convivència pacífica de tots els ciutadans”.

Des del PP de la Costera concreten més la responsabilitat de l’acte que qualifiquen com un “atac sense precedents”, i afirmen que “l’esquerra no sempre és tan tolerant com volen fer-nos veure”, acompanyant-ho de l’etiqueta política #LaRuinaDelTripartitRuina.

Condemna

Després de l’atac s’han produït condemnes de l’acte com la de Compromís que han manifestat que “lamentem i condemnem aquestos atacs vandàlics. En democràcia, la violència i el vandalisme no tenen cabuda, i menys en una campanya electoral”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here