Atac vandàlic a la casa d’un militant de Compromís d’Alcúdia de Crespins per una bandera

0
561
Col·lectiu de Compromís per l'Alcúdia de Crespins
Col·lectiu de Compromís per l’Alcúdia de Crespins

El col·lectiu de Compromís per l’Alcúdia de Crespins ha qualificat de “salvatges” i de “terroristes feixistes” als individus que la nit de dissabte van llançar pedres i botelles a la façana d’un militant de la coalició a la localitat per una bandera que tenia penjada al balcó durant els dies de festes que viu la localitat.

Després del succés el col·lectiu de la coalició a la localitat va apuntar al PP com a responsable de crear un clima de “intolerància” i va reclamar que condemnara els fets o trencaria relacions. Però en la mateixa jornada el PP ja havia condemnat l’acte així com “qualsevol tipus de violència” i esperant la detenció dels responsables.

Des de Compromís ha considerat “positiu que el Partit Popular del nostre poble haja condemnat l’atac i esperem que en el futur la seua acció d’oposició siga tan crítica com es mereixen els seus votants i el nostre poble, però que es faça dins les normes mínimes de convivència sense que puga tornar a servir com excusa per a que violents com els d’anit ens intenten empresonar a tots dins la seua perversitat i estretor mental”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here