Atac vandàlic a la casa d’un militant de Compromís d’Alcúdia de Crespins per una bandera

0
963
Col·lectiu de Compromís per l'Alcúdia de Crespins
Col·lectiu de Compromís per l’Alcúdia de Crespins

El col·lectiu de Compromís per l’Alcúdia de Crespins ha qualificat de «salvatges» i de «terroristes feixistes» als individus que la nit de dissabte van llançar pedres i botelles a la façana d’un militant de la coalició a la localitat per una bandera que tenia penjada al balcó durant els dies de festes que viu la localitat.

Després del succés el col·lectiu de la coalició a la localitat va apuntar al PP com a responsable de crear un clima de «intolerància» i va reclamar que condemnara els fets o trencaria relacions. Però en la mateixa jornada el PP ja havia condemnat l’acte així com «qualsevol tipus de violència» i esperant la detenció dels responsables.

Des de Compromís ha considerat «positiu que el Partit Popular del nostre poble haja condemnat l’atac i esperem que en el futur la seua acció d’oposició siga tan crítica com es mereixen els seus votants i el nostre poble, però que es faça dins les normes mínimes de convivència sense que puga tornar a servir com excusa per a que violents com els d’anit ens intenten empresonar a tots dins la seua perversitat i estretor mental».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí