Atac vandàlic a diversos arbres del portaveu del Bloc de Barxeta que acusa a EU de crear «enfrontament»

2
871
Lledoner_02
Els arbres estan situats a una parcel·la del portaveu del Bloc

El Bloc de Barxeta ha denunciat que «per segona vegada en poc temps» l’entorn del seu portaveu municipal, Enric Soler, «és objecte d’atacs vandàlics». Des d’esta formació s’ha explicat que s’ha tallat la soca d’un lledoner que hi havia junt a una caseta d’apers en una parcel·la de camp, propietat del regidor, el trencament d’una rama d’una morera i el trencament d’una pinya de plàtans.

Enric Soler ha lamentat els fets però ha advertit als atacants que «han pegat en penya, lluny d’acovardir-me, aquests actes de covardia contra mi o contra les meues propietats m’envalenteixen més encara si cap». Així afegeix que l’agressió «significa que la tasca que estem fent en el Bloc de Barxeta va per bon camí» malgrat que l’acte vandàlic és d’ «energúmens» que «manats o per ells mateixos, no ho poden suportar perquè no saben què es viure en democràcia».

Esta acció apunta cap a Esquerra Unida, segons el Bloc, perquè esta formació  «amb el seu alcalde -Vicent Antoni Giner- al capdavant» «propicia i instiga» un «clima d’enfrontament». A més a més acusen el govern de Giner de que “lluny d’apagar el foc, encara l’atia més i vol presentar davant tothom al portaveu del Bloc com la persona posseïdora de totes les maldats més perverses hagudes i per haver”.

Segons s’explica des de la formació nacionalista els fets van tindre lloc la nit de dimarts a dimecres en un camp propietat de Soler situat a la partida del Tossal de Barxeta, molt prop del poble i al costat mateix de la carretera. El Bloc a més a més apunta que Soler ha presentat una denúncia davant la policia local de Barxeta fent així l’atestat corresponent.

Des del Bloc s’ha recordat que esta ha estat la segona vegada que el regidor nacionalista ja que també va patir una altra acció vandàlica el passat mes d’agost a una parcel·la seua també, i en maig de 2008 ja va denunciar a la Guàrdia Civil de Xàtiva haver patit amenaces d’un veí.

Segons s’ha manifestat des de les files nacionalistes EU a criticat Enric Soler en termes com que te una personalitat «obsesiva políticament parlant, no accepta les derrotes, portant-lo a la irracionalitat política per tal d’aconseguir els seus objectius»; a més a més també indiquen que s’ha manifestat que té «ànsia per desacreditar contínuament» portant a terme un «joc brut, insultant, provocant i enfrontant a la gent d’aquest poble». Segons el Bloc les crítiques de Giner s’amplien també a la regidora Desirée Mahiques amb la qual porten al seu grup a «difamar, enfrontar i agredir verbalment a les persones».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí