ASECAM lliura els seus Premis 2020 a les empreses associades del Camp de Morvedre

0
1462
Foto de família dels premis d'ASECAM.

Es tracta de la tercera ediciió consecutiva dels guardons que se celebren en un any de difícil context econòic per la pandèmia de la COVID-19

Per tercer any consecutiu, després de reprendre’s aquest esdeveniment, l’Associació d’Empresaris del Camp de Morvedre (ASECAM) ha entregat els seus premis 2020 amb els quals l’entitat empresarial de la comarca ha volgut reconéixer el treball dels seus associats en un any tan complicat.

L’acte va comptar amb la presència de la secretària autonòmica de Model Econòmic i Finançament, María José Mira, l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, la seua homòloga d’Albalat dels Tarongers, Maite Pérez, així com la presidenta de ASECAM, Cristina Plumed, a més de representants d’algunes entitats empresarials de la Comunitat Valenciana.

«Els reconeixements sempre són positius, si a més els reps a la teua casa, són encara més il·lusionants, i hui per tant és un dia il·lusionant, no sols per a les empreses i persones que reben el premi, sinó per a les quals treballen braç a braç en aqueixos projectes. Els empresaris emprenem, invertim, ho arrisquem tot. Els empresaris som els que creguem ocupació. Esforçant-nos a ser competitius, generem riquesa i contribuïm al benestar social», afirmava Cristina Plumed en el discurs amb el qual ha obert aquest acte.

D’aquesta manera, es van anar entregant els premis de les sis categories en les quals enguany s’han dividit aquests reconeixements per part de l’entitat empresarial. Així doncs, el guardó a la Trajectòria Empresarial ha sigut per a Juan José Bonaque, gerent de l’empresa Semamcoin, premi que ha sigut entregat pel secretari general de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV), Miguel Ángel Javaloyes mentre que el reconeixement a l’Empresa Social l’ha recollit el director de zona de Caixa Popular, Francisco Montesa, de la mà del president de IVEFA, Francisco Vallejo. D’altra banda, el premi a l’Empresa Generadora d’Ocupació ha sigut per a Crown Embalatge Manufacturing Spain SLU el director de la qual de la planta de Port de Sagunt, Enrique Serrano, ho ha recollit de la mà del subdirector de l’Autoritat Portuària de València, Néstor Martínez.

Quant a la Pime de l’Any, el premi l’han recollit Tomás, Joaquín i Ramón de Gestoria Gramatge i ha sigut entregat per Isabel Galbis de la Cambra de Comerç de València. La presidenta de la Comissió de Turisme de ASECAM, María Albaicín Tudela, ha sigut l’encarregada d’entregar el premi a les empreses associades a ASECAM del sector de l’Hostaleria i Turisme, que ha sigut recollit, en nom de totes elles, pels representants dels Panses, El Mirador, i del restaurant Jesús Gor. Finalment, el reconeixement a l’empresa Dinamitzadora del Territori ha sigut recollida per Miguel Ángel Luque i María José Sisamón de Mercadona de mans de la secretària autonòmica de Model Econòmic i Finançament, María José Mira. Tots els premiats, a més, han rebut un xec de formació que ha entregat la Cambra de Comerç de València.

L’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, era l’encarregat de clausurar aquest esdeveniment destacant la importància de la col·laboració públic-privada per a poder eixir d’aquest moment econòmic tan complicat en un món, a més, completament globalitzat en el qual la competència ja no és local sinó territorial pel que ha tendit la seua mà, i la del consistori saguntí, als empresaris «per a continuar treballant de manera conjunta per a portar avant qualsevol iniciativa que puga aportar riquesa i que puguen millorar les condicions de les nostres empreses perquè entenem que això serà beneficiós per a tots».

Finalment, l’alcaldessa d’Albalat dels Tarongers, Maite Pérez, destacava la labor que realitza ASECAM al Camp de Morvedre assegurant que s’ha convertit en una entitat que representa tots els àmbits empresarials del Camp de Morvedre, a més de destacar que, gràcies a la presència de la seua presidenta, Cristina Plumed, en el Comité Executiu de la CEV, es pot escoltar la veu de les petites i mitjanes empreses de la nostra comarca fora del nostre territori.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí