ASECAM celebra la seua XXI Assemblea General Ordinària amb el repte de continuar creixent

0
2254
Imatge dels participants en la reunió d'ASECAM.

Enguany ha sigut especialment difícil per a les empreses perquè, a més de patir els efectes de la pandèmia, també hem patit i estem patint una crisi de subministraments

L’Associació d’Empresaris del Camp de Morvedre (ASECAM) va celebrar aquest dimecres, 11 de maig, la seua XXI Assemblea General Ordinària que va tindre lloc en el restaurant Les Panses d’Albalat dels Tarongers. Aquest esdeveniment, al qual van acudir quasi un centenar de persones, va comptar amb la presència de la presidenta de l’entitat empresarial, Cristina Plumed, i la seua homòloga de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV) València, Eva Blasco.

«Enguany ha sigut especialment difícil per a les empreses perquè, a més de patir els efectes de la pandèmia, també hem patit i estem patint una crisi de subministraments. La incertesa va vindre per a quedar-se i ens ha abocat al canvi i en ASECAM treballem per a fer costat a les nostres empreses en aquest camí», va assenyalar Cristina Plumed.

La presidenta de l’entitat empresarial del Camp de Morvedre va apuntar: «Tenim el repte de continuar creixent i d’ajudar a créixer a les nostres empreses, de manera sostenible, adaptant-se a les noves realitats i facilitant totes les eines possibles per a poder-lo fer, perquè són necessàries, no sols en aquests temps d’incertesa, si no per a ajudar a construir les empreses del futur. Totes aquelles empreses que no s’adapten tecnològicament, i que no incloguen en la seua presa de decisions la sostenibilitat, no existiran el dia de demà».

Per part seua, la presidenta de CEV València, Eva Blasco, va assegurar que, després de la notícia de la implantació de la gigafactoría de Volkswagen en Parc Sagunt II, el Camp de Morvedre «serà el motor de la Comunitat Valenciana i de gran part de l’estat espanyol en les pròximes dècades perquè aquesta factoria serà important per a tota l’activitat econòmica, ja no sols la relacionada amb el sector de l’automòbil. En relació a ASECAM, Eva Blasco va assenyalar que «les organitzacions territorials són clau en la nova etapa de CEV València ja que continuarem treballant per a enfortir la vertebració i la cohesió territorial de la nostra província».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí