Arxivada definitivament la causa contra Joan Baldoví i Raquel Tamarit per prevaricació quan van ser alcaldes de Sueca

0
2127
Joan Baldoví.

Joan Baldoví ha celebrat l’arxivament definitiu de la causa afirmant que «sempre vaig tindre la consciència molt tranquil·la»

Després de qua ja ho fera en un primer moment el jutjat de primera instància de Sueca, ara ha estat l’Audiència de València qui també ha arxivat definitivament la causa oberta contra el diputat de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, i l’actual secretària autonòmica de Cultura, Raquel Tamarit, per presumpta prevaricació quan van ser alcaldes de Sueca.

L’Audiència també arxiva les investigacions a dos funcionaris que presumptament no havien acatat les ordes de paralització de demolició d’unes obres que havien declarat il·legals a Sueca. El jutge conclou així que l’Ajuntament va actuar de manera ajustada a la legalitat i a les resolucions judicials. La resolució argumenta que hi ha una “debilitat indiciària” en relació amb la infracció denunciada.

En un comunicat, el diputat Joan Baldoví ha celebrat l’arxivament definitiu de la causa: «Sempre vaig tindre la consciència molt tranquil·la. Hui més que mai la justícia ens ha donat la raó a aquells que ens havíem de menjar titulars poc agradables quan mai vam fer res que ens poguera avergonyir», assevera.

I afig: «Hui acaba una batalla judicial absurda i es demostra que tant Tamarit com jo sempre hem defensat, per damunt de tot i de tots, els interessos del nostre poble, Sueca».

Per part seua, Raquel Tamarit –que encara no era alcaldessa de Sueca quan van ocórrer els fets denunciats– agraeix que en la sentència condemnen els recurrents a pagar les costes del juí per la «temeritat» en incloure-la en un procés judicial en què no tenia cap competència sobre aquest cas.

«M’alegra que l’Audiència Provincial haja sigut tan contundent condemnant el comportament temerari dels denunciants. S’ha demostrat que la meua implicació en aquest cas era només per raons polítiques que no tenen res a veure amb el suposat incompliment de la legalitat», recalca.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí