Arriba a Gandia la VI Alqueria del Terror del 31 d’octubre al 3 de novembre

0
1851
Un dels moments de la presentació.

La vici-alcaldessa i regidora de Joventut, Lorena Milvaques, acompanyada dels del Consell dels Joves de Gandia, David Valiente i Carles Català, ha presentat les activitats de la sisena edició de l’Alqueria del Terror, organitzada per l’entitat que engloba les associacions juvenils de la ciutat, amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Mancomunitat de Municipis de la Safor-Valldigna.

Així la 6a Alqueria del Terror, tindrà lloc del 31 d’octubre al 3 de novembre a l’Alqueria Laborde (antiga Gandia TV), on s’hi troba ubicat el Casal Jove. Totes les activitats són gratuïtes i per a un públic familiar i es desenvoluparan a partir de les 17 hores: mercat d’artesania, tallers, animació al carrer, castell inflable i jocs infantils, disc-mòbils…

Però sens dubte, la major atracció és el Passatge del Terror, de 200 metres de recorregut, i que l’any passat van visitar més de 15.000 persones.

Milvaques ha agraït el treball que realitza sempre el Consell dels Joves de Gandia “oferint a la ciutat propostes d’oci sa i alternatiu, que ja són de referència, no només per als joves, també per a tota la famíla”. I ha fet una crida a la ciutadania de Gandia i la Safor a assistir-hi i gaudir de la 6a Alqueria del Terror.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí