Arriba el gran cap de setmana de les falleres majors de Dénia

0
1607

Amparo Petrie i Neus Suárez, falleres majors de Dénia, viuran aquest cap de setmana un dels grans moments del seu regnat. Aquest divendres, al Centre Social de Dénia, se celebra la proclamació i exaltació d’Amparo Petrie i la seua cort d’honor.

La cita començarà a les 21:00 hores amb la recepció dels convidats a l’exterior de l’auditori. Està confirmada l’assistència de representants de les festes de Jumilla (Múrcia), Elx, Elda, Torrent, Gandia i Borriana, així com la de Rocío Gil, fallera major de València 2018.

A les 22:00 hores començarà l’acte, presentat per Zaira Pastor i Irina Lucas. L’encarregat de l’exaltació de la fallera major serà Ramón Estellés, actual secretari de la Junta Central Fallera de València. Durant l’acte, les juntes locals convidades, així com els càrrecs de les onze comissions falleres de Dénia, rendiran pleitesia a Amparo Petrie.

Diumenge serà el torn de Neus Suárez i la seva cort d’honor. A les 11:00 del matí començarà la recepció dels convidats, i a les 12:00 hores donarà començament l’acte d’exaltació de la fallera major infantil de Dénia.

En aquest cas serà Clara Maria Parejo, fallera major de València 2017, l’encarregada d’exaltar a Neus, que després d’escoltar les seves paraules rebrà l’afecte de les falles de Dénia i de les juntes locals convidades en el torn de pleitesies.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí