Arranquen les assemblees per barris a Benissa

0
551
Un dels moments de la presentació.

Benissa va celebrar el passat dimecres, 27 de febrer, la presentació de l’eina participativa de les assemblees per barris a l’Espai cultural de les Cases de Batlle. L’acte va comptar amb la presència d’Abel Cardona, l’alcalde de Benissa; Belén Ivars, regidora de Participació; i l’equip tècnic que desenvoluparà el procés.

L’objectiu d’aquest procés és generar un espai de participació descentralitzat que tinga en compte la diversitat del territori del municipi i on es puguen fer reflexions sobre problemàtiques i propostes més ajustades als espais que habiten els veïns i veïnes de Benissa, segons apunten fonts municipals.

La participació en aquestes assemblees està oberta per a qualsevol persona que tinga interés en col·laborar en els temes relatius a cadascuna de les zones. El procés contempla dues assemblees per a cada barri: una primera on es tractarà la diagnosi de cada zona i una segona assemblea per a fer propostes específiques.

Les assemblees de diagnosi tindran lloc la setmana de l’11 de març i la segona ronda d’assemblees de propostes serà la setmana del 25 de març. D’ací a poc temps es distribuiran cartells amb les convocatòries concretes especificant dia, hora i lloc per a cada barri. Una vegada haja finalitzat el procés d’assemblees, el treball continuarà amb unes trobades conjuntes per a tots els barris on es tractarà la priorització de les accions proposades i el sistema d’avaluació i seguiment.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here