Parc Sagunt renova els càrrecs de la seua junta general per a la nova legislatura

0
1433
Arcadi España ha visitat Parc Sagunt

El conseller de Política Territorial destaca la coordinació entre l’Ajuntament de Sagunt, la Generalitat i el Govern d’Espanya

Parc Sagunt ha celebrat hui la primera junta general de la legislatura del parc empresarial que ha renovat els seus òrgans de govern per a adaptar-se a la nova estructura de la Generalitat i a la nova distribució de competències. Així, s’ha nomenat president a Arcadi España i nous vocals a la secretària autonòmica de Política Territorial, Urbanisme i Paisatge, Immaculada Orozco, al director general d’Urbanisme, Vicente García Nebot, i a l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno.

En la seua visita el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha posat a Parc Sagunt com a exemple de la col·laboració entre administracions per a generar confiança en les empreses i crear llocs de treball.

En la seua visita al parc empresarial, el conseller ha destacat la coordinació entre l’Ajuntament de Sagunt, la Generalitat i el Govern d’Espanya que ha aconseguit “una aliança amb les empreses i s’ha aconseguit compassar el temps d’inversions d’aqueixes empreses amb l’ampliació i venda de parcel·les en Parc Sagunt”.

Per a Arcadi España, Parc Sagunt és “una història d’èxit, com ho demostra, 600 milions d’inversió i més de 700 llocs de treball directe gràcies a la voluntat de moltes empreses pioneres i de primera magnitud tant de la Comunitat com del panorama internacional, que inverteixen i s’instal·len ací”.

Així mateix, ha subratllat la necessitat de continuar avançant a impulsar Parc Sagunt 2 per a continuar fomentant la inversió i la creació d’ocupació, “respectant, com sempre, el diàleg entre totes les administracions, la sostenibilitat mediambiental i el creixement econòmic per a buscar aqueixa transició ecològica justa en la qual està implicada tant la Generalitat com l’ajuntament i el Govern d’Espanya”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here